Снимка trafficnews.bgПловдивският съд отложи за началото на юни делото за убийството

...
Снимка trafficnews.bgПловдивският съд отложи за началото на юни делото за убийството
Коментари Харесай

Илиян отрече да е убил Милена! Бил бит и тормозен от полицаи, за да си признае

Снимка trafficnews.bg

Пловдивският съд отсрочи за началото на юни делото за убийството на Милена Динева от Куртово Конаре. Обвиненият за гибелта на момичето – Илиян Рангелов, отхвърли пред магистратите той да е причинителят и изцяло се отхвърли от дадените признание.  В правосъдната зала той съобщи, че първичните му показния, че той е причинителят, са били дадени под напън. Според Илиян, той е бил обичай и унизен от пловдивски служители на реда, а „ руса жена ” му диктувала какво тъкмо да напише в показанията си, написа trafficnews.bg.

Вечерта, в която бе убита годеницата му, той е спал, а когато чул, че някой блъска по вратата, излязъл и видял, че Милена е убита. В правосъдната зала бе разпитана и неговата баба. Тя описа пред съда, че в никакъв случай не е чувала Илиян и Милена да се карат и не е виждала той да я тормози душевен или да й протяга ръка. Във съдбовната вечер тя чула крясъци на момчета пред къщата и „ гола и боса ” се втурнала да види какво се случва, а по-късно е отишла да разсъни внука си.

Делото още веднъж бе отсрочено за началото на юни, защото едно от материалните доказателства не бе предоставено в правосъдна зала.  Отлагането донесе отчаяние на фамилията на убитото момиче, защото те се надяваха още през днешния ден да чуят присъда.

Припомняме, че закононарушението стана на 28 декември 2016 година през нощта, когато момичето отивало на работа. Тя бе намушкана с нож в сърцето и почина намясто. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР